Sponsoren

WhatsApp_Image_2022-05-25_at_2.51.10_PM.jpeg

HOOFD SPONSOR LAMBRINK

Of u nu een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of uw verzekeringen voordelig wilt regelen … voel u welkom bij onze hoofdsponsor Lamberink!

Met meer dan 80 betrokken medewerkers zijn we vanuit 12 vestigingen onze klanten van dienst op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen. Ons werkgebied omvat geheel Noordoost-Nederland. Van de Waddenzee tot in het Overijsselse Vechtdal.
WhatsApp_Image_2022-05-25_at_2.40.13_PM.jpeg

HANZE HOGE SCHOOL 

De Hanzehogeschool Groningen is de hogeschool waar wij als studievereniging mee verbonden zijn. Ook zijn zij zeer enthousiast over ons 25 jarig bestaan en uiten dit in de vorm van een sponsoring


WhatsApp_Image_2022-05-25_at_2.41.46_PM.jpeg

EXTENZO 

Extenzo creëert op een onderscheidende wijze diverse vastgoedprojecten. Extenzo is hierin zowel initiator als regisseur. Wij richten ons op de (her)ontwikkeling van woningen en commercieel vastgoed. Extenzo treedt risicodragend op in de vastgoedontwikkelingen en binnenstedelijke projecten. Wij zijn onderscheidend en hebben kwaliteit, architectuur en stedenbouw hoog in het vaandel staan.
WhatsApp_Image_2022-05-25_at_2.46.54_PM.jpeg

AEC UDEN

AEC is een allround administratie- en advieskantoor. Wij helpen u proactief en betrokken op weg met administratieve, fiscale en financiële oplossingen. Dat doen wij met pragmatische en slimme antwoorden en realistische adviezen. Altijd vanuit volop vertrouwen, betrouwbaarheid, vakinhoudelijke kwaliteit en persoonlijke aandacht.WhatsApp_Image_2022-05-29_at_12.03.59_PM.jpeg

Wie wordt er nou niet blij bij het zien van een mooie oldtimer? Wij bij Rijklassiek.nl in ieder geval wel! Of je nou gaat trouwen, een stukje wil Touren of mee wil doen aan een rally, in een oldtimer wordt het gelijk een prachtige ervaring.