Commissies

Voor het controleren, bedenken, opzetten en uitvoeren van al onze activiteiten beschikt de vereniging naast het bestuur en de Raad van Advies uit verschillende commissies. Elk studiejaar zijn wij op zoek naar leden die actief deel willen nemen in deze commissies, hieronder een kort overzicht van alle commissies en hun taken:

Activiteitencommissie:
Deze commissie zorgt voor de nodige afwisselende activiteiten op het gebied van vastgoed. Van bedrijfsbezoeken tot lezingen, ieder jaar wordt er een uitgebreid scala aan activiteiten geboden.

Almanakcommissie:

Deze commissie zorgt ervoor dat er aan het eind van het jaar een jaarboek is gerealiseerd.

Congrescommissie:
Organiseren ieder jaar het Noordelijk Vastgoed Congres dat garant staat voor interessante sprekers, leuke workshops en een opgelegde kans met elkaar in gesprek te gaan.

Introductiecommissie:

De introductiecommissie organiseert elk jaar het introductiekamp van de eerstejaarsstudenten Vastgoedkunde. De commissie zorgt voor een locatie, de activiteiten maar natuurlijk ook voor de versnaperingen! Een hele organisatie dus!

Marketingcommissie:
Het bedenken en de promotie van activiteiten, het uitdelen van gadgets en leuke acties (zoals kledingstukken) staat bij deze commissie centraal. Zo zorgt de marketing ervoor dat alle activiteiten goed worden bezocht en zodoende een succes worden.

Reiscommissie:
Voor de buitenlandse reis wordt ieder jaar een spectaculaire locatie gezocht, waar een kijkje wordt genomen bij grote projecten en natuurlijk volop kan worden genoten van de architectuur, cultuur, sfeer en bezienswaardigheden.

Sfeercommissie:

De sfeercommissie organiseert ieder blok een niet-studiegerelateerde sociale activiteit en ieder jaar vier themafeesten. Speciaal voor de leden die maar niet genoeg kunnen krijgen van hun studiegenoten en -vereniging!