Veel gestelde vragen


1. Wat heb ik nu in mijn eerste jaar Vastgoedkunde aan een lidmaatschap bij Villa ’96?
Elk studiejaar heeft Villa'96 een afwisselend bestuur bestaande uit vijf studenten van de studie. Onder hun leiding organiseren de negen commissies zowel educatieve af sociale activieten door het hele studiejaar heen. Zo is er de maandelijkse borrel, binnen- en buitenlandse reis, verschillende themafeesten en natuurlijk de studiegerelateerde activitetien zoals masterclassen, inhousedagen, lezingen en bedrijfsbezoeken. Daarnaast wordt er elk jaar verschillende kledingstukken en gadets ontworpen die je kan kopen! Geniet naast je studie van leuke en gezellige activiteiten met je studiegenoten!


2. En tijdens de volgende jaargangen?
Dat verschilt per jaar, in het tweede jaar ga je bijvoorbeeld op stage, tijdens een evenement als het symposium, bedrijfsbezoeken en de netwerkborrel zijn er altijd veel bedrijven aanwezig, hiermee kan je heel gemakkelijk in contact komen door je lidmaatschap. 


3. Wat is een actief lidmaatschap?
Een actief lidmaatschap betekent dat jij wilt deelnemen aan een van de leuke commissies van Villa ’96. Het voordeel is dat jij dit soort vrijwillige activiteiten op je CV kan zetten, voor bedrijven is dit namelijk erg interessant. Het laat zien dat jij meer kan dan alleen studeren zoals het nemen van verantwoordelijkheden en goed bent in het organiseren!


4. Wat voor activiteiten organiseren jullie?
Villa ’96 organiseert heel veel verschillende activiteiten. Zo zijn er elke maand wel activiteiten die georganiseerd worden door de Activiteitencommissie, te denken valt dan aan workshops, lezingen, rondleidingen, veilingen en bedrijfsbezoeken. De Reiscommissie organiseert altijd één keer in het jaar een grote buitenlandse- en binnenlansde reis, en elk jaar weer ergens anders. De Feestcommissie zorgt elk jaar weer voor gezellige themafeesten. De congrescommissie organiseert het jaarlijkse Noordelijk Vastgoed Congres, waar alle studenten van V&M aanwezig zijn. 


5. Wat kosten die activiteiten?
Dat verschilt altijd per activiteit, we proberen binnenlandse activiteiten altijd gratis aan te bieden door sponsoren te betrekken bij activiteiten. Buitenlandse activiteiten kosten over het algemeen wat meer, maar ook hier proberen we de activiteiten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Borrels zijn altijd gratis, en dit terwijl er toch elke borrel een gratis fust wordt aangeboden door het bestuur!


6. Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?
Je lidmaatschap eindigt altijd per studiejaar (september), je kunt je het gehele studiejaar inschrijven en uitschrijven, je wordt dan oud-lid vanaf september. Uitschrijven kan door te mailen naar secretaris@villa96.nl


7. Hoe kan ik mij inschrijven voor activiteiten?
Inschrijven voor activiteiten kan door je aan te melden bij het gewenste evenment op de website of kan je een email sturen naar; secretaris@villa96.nl. Mocht je vragen hebben over de activiteit dan kan je deze sturen naar secretaris@villa96.nl.


8. Het inloggen op de site lukt niet, hoe kan ik dit oplossen? 
Zorg ervoor dat je wel je wachtwoord goed hebt ingevoerd, er wordt onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters. Mocht je je wachtwoord niet meer weten, klink dan op ‘wachwoord vergeten’ onder het aanmeld scherm. Mocht je je net hebben aangemeld, let er dan op dat het tot 24 uur lang kan duren voordat je aanmelding binnen is bij Villa’96 en je dus kunt gaan inloggen. Bij overige vragen over de site kan je contact opnemen met secretaris@villa96.nl


9. Mijn vraag staat hier niet tussen…
Mocht je een andere vraag hebben, neem dan gerust contact op met onze secretaris. Dit kan door een email te sturen naar secretaris@villa96.nl, je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Langskomen kan ook, wij zijn gevestigd in de Marie Kamphuisborg in kamer A2.12!