Villa '96

In 1996 bedachten vier Onroerend Goed en Makelaardij studenten van de Hanzehogeschool te Groningen dat er meer was dan alleen boeken en docenten. Er miste nog een duidelijke link tussen het bedrijfsleven en de studenten, deze brug moest worden geslagen door middel van een vereniging die de twee partijen samenbrengt. Villa ’96 werd een feit!

Nu meer dan twee decennia later is studievereniging Villa ‘96 uitgegroeid tot een van de grootste en leukste HBO studieverenigingen van Nederland. Ieder jaar behalen wij hoge inschrijfpercentages bij de nieuwe studenten, waardoor Villa ‘96 haar bereik al vele jaren heeft zien groeien. De afstudeerrichting Vastgoedkunde is in de loop der jaren getransformeerd tot een volwaardig geaccrediteerde, vierjarige HBO studie. Al vele opeenvolgende jaren wordt onze opleiding uitgeroepen tot de nummer één vastgoedstudie volgens het opinieblad Elsevier, een bevestiging voor de gezamenlijke inzet van de Hanzehogeschool en Villa ’96.

Het lidmaatschap van Villa ’96 is een leerzame, nuttige en gezellige aanvulling op de studie. Onze studievereniging organiseert bedrijfsbezoeken waardoor je in contact komt met je toekomstige werkveld. Dit contact heeft al vele leden op weg geholpen met een stage- of werkplek.

Word lid! 

Naast de studie gerelateerde activiteiten is er natuurlijk ook de maandelijkse borrel. Eens per maand komen Villa-leden bij elkaar om het wel en wee van de vereniging en andere zaken te bepraten. Daarnaast leer je studiegenoten uit andere jaren kennen, wat handig kan zijn voor eventuele raad en adviezen tijdens je studieloopbaan.

Door actief te zijn binnen Villa ’96, kun je jezelf onderscheiden en verder ontwikkelen. Op zowel bestuurlijk als organisatorisch gebied zijn er ieder jaar leden nodig die Villa ‘96 willen doorontwikkelen tot de ultieme toevoeging voor de student en het bedrijfsleven. Zo organiseert Villa ‘96 onder meer een grootschalig symposium, lezingen en ieder jaar een geslaagde buitenlandse reis. Kortom allemaal leuke, leerzame en uitdagende activiteiten naast je studie. Daarnaast beschikken al onze leden over hun eigen Villa-ledenpas, waarmee je recht krijgt op kortingen en acties op vele uiteenlopende producten en diensten in Groningen.

Door het streven om onszelf ieder jaar te verbeteren, is Villa ’96 de afgelopen decennia een vaste partner geworden voor de student en het bedrijfsleven. Twijfel er dus niet langer over om met ons mee te groeien en word lid of sponsor van studievereniging Villa ’96!

Word donateur!

Als donateur doneer je jaarlijks €19,96 aan S.V. Villa '96. Je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief en je hebt de mogelijkheid om te schrijven in de nieuwsbrief. Daarnaast word je betrokken bij de gang van zaken binnen de vereniging. Meer informatie is te vinden in het Huishoudelijk Regelement. Vragen kunnen ook gemaild worden naar secretaris@villa96.nl.