IKEHU

IKEHU

Over IKEHU
IKEHU is een impact makende energieleverancier voor de grotere vastgoedhouder. Vijf jaar geleden zijn we begonnen als start-up in Groningen. Vandaag de dag bedienen we als scale-up een exclusieve klantenkring, met bedrijven die tot de grotere vastgoedpartijen in Nederland behoren. Een groei die we te danken hebben aan onze focus op ongeëvenaarde service.

Ontzorgen
In het Hawaiiaans betekent IKEHU ‘energie’. Wij willen energie weer leuk maken door onze klanten volledig te ontzorgen. In de praktijk betekent dit dat de klant geen omkijken heeft naar zijn energiezaken. Onze energie-experts staan 24/7 klaar om direct aan de slag te gaan met alle mogelijke vragen van klanten. Geen doorverwijzingen, geen wachtrijen, geen gedoe. Ga achterover zitten en wij regelen het.


Besparen
Naast het bieden van gemak hebben wij ook een sterke focus op het omlaag brengen van de ‘total cost of energy’. Op de zakelijke energiemarkt worden veel onterechte kosten gemaakt. Mogelijke oorzaken hiervan zijn zonnepanelen of meters die niet naar behoren werken. IKEHU gaat achter deze kosten aan en vordert deze terug voor de klant. Verder zitten wij graag met onze klanten aan tafel om hun vastgoedportefeuille te leren kennen, panden te helpen verduurzamen en verspilling te voorkomen.


War on talent
IKEHU is tijdens de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Naast klanten in heel Nederland, hebben we nu ook medewerkers verspreid over heel het land: Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Deventer, Amsterdam, Utrecht, Waddinxveen, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.


Vanwege onze continue groei kunnen wij met regelmaat nieuwe collega’s gebruiken die affiniteit hebben met vastgoed en duurzaamheid. Heb jij interesse in het verduurzamen van panden: verspilling opsporen, meters verslimmen en klanten helpen om hun ambities waar te maken? Wil jij werken bij een bedrijf dat impact maakt? Dan is IKEHU iets voor jou!


Wat bieden wij?

  • Een flexibele werkplek: twee kantoren (Utrecht & Eindhoven), werkplekken bij klanten of vanuit huis werken.
  • Een jong getalenteerd team met passie voor vastgoed en energie
  • Werken met grote vastgoedeigenaren/beheerders
  • Opties voor meewerkstages, parttime- en fulltime functies

Kom langs voor een kop koffie, dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Contact
Christien Kuiper
+31 6 48216712
christien.kuiper@ikehu.nl


Niet op zoek naar een stageplek of baan maar wel getriggerd door onze dienstverlening?
Benader ons dan gerust eens voor een vrijblijvend gesprek. 085-00 46 112