Welkom bij Studievereniging Villa '96! 

Villa '96 is de studievereniging van de opleiding Vastgoedkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. In 1996 bedachten vier Onroerend Goed en Makelaardij studenten van de Hanzehogeschool te Groningen dat er meer was dan alleen boeken en docenten. Er miste nog een duidelijke link tussen het bedrijfsleven en de studenten, deze brug moest worden geslagen door middel van een vereniging die de twee partijen samenbrengt. Villa ’96 werd een feit!


Elk studiejaar heeft Villa '96 een afwisselend bestuur bestaande uit vijf studenten van de studie Vastgoedkunde. Onder hun leiding organiseren de negen commissies zowel educatieve- en sociale activiteiten gedurende het collegejaar. Zo zijn er de maandelijkse (netwerk)borrels, een binnen- en buitenlandse reis, verschillende themafeesten en natuurlijk de studiegerelateerde activiteiten zoals masterclassen, inhousedagen, lezingen en bedrijfsbezoeken. 


Word lid!  


Word donateur!

Als donateur doneer je jaarlijks €19,96 aan S.V. Villa '96. Je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief en je hebt de mogelijkheid om te schrijven in de nieuwsbrief. Daarnaast word je betrokken bij de gang van zaken binnen de vereniging. Meer informatie is te vinden in het Huishoudelijk Regelement. Vragen kunnen ook gemaild worden naar secretaris@villa96.nl.

Kalender

Geen aanstaande evenementen

Geen aanstaande evenementen