xxllnc Belasting BV

xxllnc Belasting BV


Wij zijn xxllnc. Onze teams maken slimme apps voor de (semi-)overheid. Met behulp van technieken zoals artificial intelligence zorgt het team van xxllnc belastingen er ieder jaar weer voor dat de WOZ-waardes van meer dan 4 miljoen objecten zo nauwkeurig mogelijk bepaald worden.

Om onze klanten te kunnen ontzorgen leveren wij niet alleen software maar ook ondersteuning door de inzet van taxateurs, juridisch medewerkers en gegevensbeheerders. Dit doen we landelijk met kantoren in Heerenveen, Hengelo, Sint-Oedenrode en Veenendaal.

Als taxateur bij xxllnc werk je mee aan projecten die zeer divers zijn. Van het (modelmatig) waarderen van alle woningen en niet-woningen binnen gemeenten en het taxatietechnisch afhandelen van bezwaarschriften tot het individueel waarderen van industriële complexen en pretparken. Ben jij op zoek naar een stageplek, afstudeeropdracht of een baan? Kijk op jobs.xxllnc.nl voor een overzicht van alle openstaande opdrachten en vacatures. We komen graag met je in contact!