Troostwijk Taxaties

Troostwijk Taxaties

Troostwijk is al 90 jaar toonaangevend op het gebied van risicobeoordelingen, waarderingen, schaderegelingen, research en opleidingen. Wij opereren in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semioverheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen. Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië, en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. 

In Nederland zijn naast Troostwijk Taxaties en Expertises ook de labels Apresa, Burghgraef van Tiel en Oodit actief.  Sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group; een ambitieuze, snelgroeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen. 

Bij Troostwijk Groep kunt u rekenen op professionele rapportages, vervaardigd door experts die beschikken over diepgaande kennis en ervaring. Ondersteund door gedegen onderzoek en op de hoogte van de laatste inzichten, zorgen wij dat onze kennis en diensten altijd up-to-date blijven. Zo kunnen wij al decennialang onze positie behouden en zijn wij altijd in staat om de beste kwaliteit diensten te leveren aan onze klanten.


Bij Troostwijk Groep geloven wij in de kracht van persoonlijke drijfveren en ontwikkeltrajecten die zijn afgestemd op het individu. Wij kijken samen met onze medewerkers naar hun persoonlijke mogelijkheden, kansen en carrièrewensen. Dit schetst ook onze cultuur: Vooruitstrevend, professioneel, zeer collegiaal en open minded. Binnen ons bedrijf werken zeer uiteenlopende medewerkers. Wat we gemeen hebben is dat we aanpakkers zijn, die met hart voor de organisatie én elkaar ons uiterste best doen.

Wij staan voor u klaar, als u ons nodig heeft! Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via 088 666 66 66 of mail ons info@troostwijk.nl.