Lidl Nederland GmbH

Lidl Nederland GmbH

Lidl is een van de grootste supermarkten van Nederland met 440 filialen.  Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 31 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 21.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is.

We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Daarom richten wij ons in veel aspecten op duurzaamheid, zoals de keuze voor een duurzaam productassortiment, de bouw van energieneutrale filialen en DC’s en richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Bouw & Vastgoed

Lidl dichtbij voor iedereen. Met dit in gedachten werkt het Lidl Bouw & Vastgoedteam dagelijks aan de moderne winkelvoorzieningen van morgen. Wij zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen en zorgen dat onze klanten een moderne en een aangename winkelervaring hebben. Wij willen onze klanten de beste klantenreis geven.

Zowel in steden als dorpen zijn wij aanwezig om een​​brede dienstverlening aan te bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Huizen alsook vanuit de 6 regiokantoren werken wij met onze Bouw & Vastgoed specialisten samen aan acquisitie, beheer, onderhoud en bouw van ons vastgoed. Zo hebben we altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Onze flexibele filiaalconcepten zijn toegesneden op verschillende ontwikkelingsvraagstukken. Van mixed-use gebouwen tot aan complete winkelcentra. Dankzij de diversiteit van onze filiaalconcepten kunnen wij voor elke locatie de juiste oplossing bieden. Wij zijn ons hierbij ook bewust van onze rol in de samenleving waarin wij actief zijn. Onze ontwikkelingen zijn meer dan alleen een supermarkt. Met onze concepten leveren we een bijdrage aan het behoud en de vergroting van de aantrekkelijkheid van de buurt. De supermarkt is in veel gevallen een belangrijke ontmoetingspunt in de wijk.

Als beste supermarkt in groente en fruit maakt Lidl gezond eten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs staat hierbij centraal.

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA, zo hebben wij een duidelijke ambitie om CO² neutraal te bouwen. Wij volgen de ontwikkelingen van nieuwe technieken op de voet en proberen een voorbeeld te zijn voor de markt op het gebied van duurzame energie. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld CO² neutrale filialen en distributiecentra met zonnepanelen op het dak en zijn al onze filialen sinds 2018 gasloos.  

Benieuwd geworden? Kijk dan voor meer informatie op werkenbijlidl.nl en begin aan het bouwen van jouw toekomst bij Lidl!