Innovatief vastgoed

Innovatief vastgoed

Innovatief Vastgoed 
Innovatief Vastgoed is een educatieve uitgeverij in de vastgoedsector. Wij geven studieboeken (e-books) uit en publiceren o.a. interessante cases en inspirerend nieuws over innovatieve ontwikkelingen in de gebouwde omgeving op onze website en in onze nieuwsbrief.

Wijzer in studie en werk
Ons motto is ‘Wijzer in studie in werk’. Naast het uitgeven van studieboeken, die ook een belangrijk naslagwerk zijn voor vastgoedprofessionals willen wij studenten, docenten, professionals en overige belangstellenden wegwijs maken in de vastgoedsector. Dat doen wij o.a. door het publiceren van een agenda met aansprekende events én het verstrekken van informatie over gerenommeerde opleidingen en cursussen in de gebouwde omgeving.

Innovatiereizen Dubai
Wij organiseren ook innovatiereizen naar Dubai voor studieverenigingen en groepen vastgoedprofessionals. Van 6 t/m 11 februari 2022 hebben we met een groep leden van Villa ’96 een super gave reis naar Dubai gemaakt.

Van 5 t/m 11 februari 2023 staat de eerstvolgende Innovatiereis Dubai gepland voor leden van Villa ‘96! Wil je meer weten of je gelijk al aanmelden? Kijk dan voor de reisbrochure snel op: www.innovatiefvastgoed.nl, stuur een mail aan: reizen@innovatiefvastgoed.nl of bel met Janneke Wielaart op: 06-10419435.

Mariëlle Wieman
Mariëlle Wieman is directeur/eigenaar van Innovatief Vastgoed. Zij was in de studiejaren 2018 t/m 2021 o.a. (freelance) docent, stagebegeleider en vakgroep manager aan de Vastgoed & Makelaardij opleiding van de Hanzehogeschool Groningen. Sinds het studiejaar 2021-2022 is Mariëlle lid van de Werkveld Adviescommissie (WAC) van deze opleiding. 

Zij was hiervoor o.a. ruim 10 jaar directeur van NEVAP (kennis- en innovatieplatform in de vastgoedsector). Mariëlle is hoofd- en eindredacteur en auteur van twee bestseller studieboeken ‘Handboek Vastgoedmanagement’ en ‘Vastgoedexploitatie’. 

Contactgegevens
Drs. Mariëlle Wieman
marielle@innovatiefvastgoed.nl
06-15828212