FRIS

FRIS

Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. FRIS is bovendien een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven in de regio Groot-Amsterdam dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder, onderzoeker, taxateur en verzekeringstussenpersoon.

FRIS bestaat uit ruim 90 medewerkers – Real People –, verdeeld over drie vestigingen in Amsterdam en Zaandam. Al deze Real People weten dat persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een klantgerichte, interne structuur de solide basis vormen voor het werkplezier, klanttevredenheid, maar ook voor het succes en de verdere ontwikkeling van FRIS.

 

Als je de website van Fris opent en naar onze vacature-pagina gaat staan er een aantal ontzettend leuke vacatures open. Naast onze openstaande vacatures willen wij jou natuurlijk ook attenderen op de mogelijkheden bij FRIS voor jou als student! Door onze grote diversiteit aan dienstverlening kunnen wij jou in elk vastgoedgebied faciliteren met betrekking tot jouw stagebehoeftes. Zo is het mogelijk om bij FRIS een snuffelstage te lopen zodat je kennis kan maken met de verschillende beroepswerkzaamheden die bij FRIS aanwezig zijn en uiteraard is het ook mogelijk om bij het Vastgoed-lab van FRIS onderzoek te doen en een meeloopstage, afstudeerstage en werkstage te volgen.

 

Naast de gezellige familiesfeer en diversiteit aan dienstverlening worden er ook veel gezellige uitjes en activiteiten georganiseerd binnen FRIS. Zo kan er een keer in de twee weken met het bedrijf gratis gesport worden in een Bootcamp, wordt er vanuit FRIS Sportief een of twee keer in het jaar een hardlooprun georganiseerd en worden door aparte organen binnen FRIS, namelijk het Young Professional Team en Senior Professional Team veel vastgoed gerelateerde uitjes georganiseerd zoals projectbezoeken, interne bijeenkomsten waarvoor interessante sprekers worden uitgenodigd en worden er cursussen georganiseerd waardoor onze collega’s zich nog meer kunnen onderscheiden in hun dagelijkse dienstverlening. Uiteraard is een gezellige borrel bij FRIS ook niet vreemd!  Geen dag is dus hetzelfde bij FRIS!