Mogelijkheden studie

Vele studenten weten vaak niet wat de mogelijkheden zijn na hun studie Vastgoed & Makelaardij. Deze pagina is een verzamelplaats van de verschillende mogelijkheden die er zijn. Dit kan een vervolgstudie zijn, maar ook mogelijkheden bij verschillende werkplekken.

Neem vooral een kijkje ! 

Amsterdam School of Real Estate 

De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Het instituut staat in centrum Amsterdam. Het gehele jaar door worden er vastgoedopleidingen aangeboden en proefcolleges en evenementen georganiseerd voor vastgoedstudenten en vastgoedprofessionals. Ook kun je er boeken, vakbladen en onderzoeksrapporten vinden.

Verder studeren?
Dan is de opleiding Inleiding Vastgoedkunde misschien wat voor jou!

Interessant voor later
- de MSRE, de masteropleiding met specialisatiekeuze
- de MRE, de topopleiding voor strategische vastgoedbeslissers
Executive education, direct toepasbaar en relevant

Velen gingen je voor. Inmiddels heeft de ASRE meer dan 2.800 alumni. Een MRE-er over de opleiding:
“De waarde van de opleiding zit hem voor mij vooral in de verdieping in organisatie- & leiderschapsaspecten naast algemene vastgoedvraagstukken en alles wat daarmee samenhangt.”

Proefcolleges en evenementen:

- Vastgoed Talent Seminar studenten en werkgevers ontmoeten elkaar tijdens deze scriptiepresentatiemiddag, zie www.asre.nl/talentseminar
- Open dag met proefcollege & netwerkborrel, zie www.asre.nl/opendag

Onderzoeksbeurzen beschikbaar
Voor studenten zijn onderzoeksbeurzen beschikbaar via het Academisch fonds vastgoedkunde. Meer informatie op www.academischfondsvastgoedkunde.nl of via academischfonds@asre.nl

Bedrijfsinformatie
De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) is in 1989 ontstaan op initiatief van de vastgoedsector, de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de overheid. Projectontwikkelaars, makelaars, institutionele beleggers, rijksoverheid en de UvA bundelden eind jaren ’80 hun krachten om gezamenlijk de expertise op het gebied van vastgoedkunde te vergroten en te professionaliseren. De UvA, IVBN, NEPROM, NVM, de Rijksoverheid en Aedes hebben zitting in het ASRE-bestuur.

Amsterdam School of Real Estate
Jollemanhof 5
1019 GW Amsterdam
020 668 11 29
info@asre.nl
www.asre.nl
www.vastgoedbibliotheek.nl
www.academischfondsvastgoedkunde.nl

Logo_Asre_.jpg