Vul hier uw gegevens in

Lustrum 2011

Villa ’96 kijkt terug op een geslaagd derde lustrum! 

Villa ’96 is de studievereniging van de opleiding Vastgoed & Makelaardij. De vereniging is opgericht in 1996 met als doel om de studenten en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Dit doel wordt voornamelijk bereikt door het organiseren van vele interessante bedrijfsbezoeken. Villa ’96 bestaat reeds 15 jaar en heeft haar derde lustrum op 2 en 3 maart groots gevierd.

De eerste dag van het lustrum heeft Villa ’96 geluncht in de vastgoed skybox in het stadium van FC Groningen. De sponsor Troostwijk Taxaties was hier tevens bij aanwezig en heeft de leden van Villa ’96 voorafgaand aan de lunch geinformeerd over haar bedrijfsactiviteiten welke over de hele wereld uitgevoerd worden. Nadat iedereen van de heerlijke lunch genoten heeft, was het tijd om richting Oost-Groningen te vertrekken en wel naar het plaatsje Scheemda. In Scheemda staat een heel bijzonder pand genaamd ‘’De Toekomst’’. Deze voormalige strokartonfabriek wordt op dit moment gerenoveerd door Simon Benus Vastgoed B.V. De eigenaar Simon Benus heeft een presentatie gehouden voor Villa ’96 leden welke als zeer interessant ervaren is. Na deze presentatie kregen de aanwezigen een rondleiding door het pand ‘’De Toekomst’’.

De tweede dag van het Lustrum vond plaats in Huize Maas te Groningen en was tevens een goed georganiseerde dag met vele interessante sprekers en activiteiten. Om 9.00 uur was het ontvangstonder het genot van een kopje koffie/thee gevolgd door de opening van deze feestelijke dag met een voorwoord door de voorzitter van Villa ’96 Janine de Ruiter. Dhr. Hukker, voorzitter van de NVM volgende hierop. Meneer Hukker heeft een interessante presentatie gehouden voor de leden van Villa ’96 met daarna de discussie in de vorm van een panel over het meerjarenplan van de Raad van Advies van Villa ’96. Na een goed verzorgde lunch was het tijd om aan het middagprogramma te beginnen. Er was een leuke workshop georganiseerd door Gedeeld Eigendom gevolgd door een leerzame presentatie van Trip advocaten en notarissen en een workshop van DTZ Zadelhoff.

Later deze middag stond er nog een speeddate op het programma met sponsoren, bedrijven en studenten. Deze speeddate was zeer geslaagd en werd afgesloten met een gezellige borrel. Na de borrel was het tijd om te dineren met z’n allen en als klapop de vuurpijl werd deze fantastische dag afgesloten met een spetterend eindfeest in Huize Maas met onder andere Harde Baas! De foto's zijn te vinden onder het kopje foto's!

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »