Vul hier uw gegevens in

FAQ

Wat heb ik nu in mijn eerste jaar Vastgoed & Makelaardij aan een lidmaatschap bij Villa ’96?
Je leert nu mensen kennen uit je klas maar ook uit andere klassen en jaargangen. Daar komt bij dat je elkaar ook buiten school om leert kennen, gezellig met een drankje op de Villa ’96-borrel of tijdens de lunch van het symposium bijvoorbeeld. Ook dragen de activiteiten die Villa ’96 organiseert mee aan je SLB-programma. Je kunt namelijk SLB-uren schrijven voor de activiteiten!

En tijdens de volgende jaargangen?
Dat verschilt per jaar, in het derde jaar ga je bijvoorbeeld op stage, tijdens een evenement als het symposium zijn er altijd veel bedrijven aanwezig, hiermee kan je heel gemakkelijk in contact komen door je lidmaatschap. Zo organiseert Villa ’96 bijvoorbeeld ook ‘dates’ tussen bedrijven en studenten die een stageplek zoeken

Is er dan ook een ontgroening, kamp of een verplichte activiteit voordat ik lid mag worden?
Nee, Villa ’96 is een studievereniging, en draagt dus bij aan je studie, om Villa ’96 zo open mogelijk voor onze leden, sponsoren en aankomende leden te maken is er geen ontgroening of iets dergelijks. We houden wel een zeilkamp (dit jaar bijvoorbeeld 25, 26 en 27 september) waar jij je voor in kan schrijven maar dit is natuurlijk niet verplicht, we hopen dat er ook dit jaar weer veel leden mee gaan! Andere activiteiten zijn ook nooit verplicht!

Wat is een actief lidmaatschap?
Een actief lidmaatschap betekent dat jij je wilt inzetten voor Villa ’96. Dit kan door bijvoorbeeld in een van de commissies plaats te nemen of bijvoorbeeld mee te helpen met het symposium. Het voordeel is dat jij dit soort vrijwillige activiteiten op je CV kan zetten, voor bedrijven is dit namelijk erg interessant. Het laat zien dat jij meer kan dan alleen studeren zoals teamworken, het nemen van verantwoordelijkheden en goed bent in het organiseren!

Wat voor activiteiten organiseren jullie?
Villa ’96 organiseert heel veel verschillende activiteiten. Zo zijn er elke maand wel activiteiten die georganiseerd worden door de Binnenlandse Activiteiten Commissie, te denken valt dan aan workshops, lezingen, rondleidingen, veilingen en bedrijfsbezoeken. De Buitenlandse Activiteiten Commissie organiseert altijd één keer in het jaar een grote wintersportvakantie, en elk jaar weer ergens anders. Ook organiseren zij stedentripjes naar bijvoorbeeld Denemarken en Engeland, erg leuk om ook daar eens een activiteit te ondernemen. De Feestcommissie zorgt elk jaar weer voor gezellige feesten, een maandelijkse borrel, themaborrels en een prachtig gala.

Wat kosten die activiteiten?
Dat verschilt altijd per activiteit, we proberen binnenlandse activiteiten altijd gratis aan te bieden door sponsoren te betrekken bij activiteiten. Buitenlandse activiteiten kosten over het algemeen wat meer, maar ook hier proberen we de activiteiten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Borrels zijn altijd gratis, en dit terwijl er toch elke borrel een gratis fust wordt aangeboden door het bestuur!

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?
Je lidmaatschap eindigt altijd per studiejaar (september), je kunt je het gehele studiejaar inschrijven en uitschrijven, je wordt dan oud-lid vanaf september. Uitschrijven is mogelijk door een brief te sturen naar onderstaand adres of een mail te sturen naar secretaris@villa96.nl . I.v.m. de registratie van leden is het niet mogelijk om je via een andere weg uit te schrijven bij Villa '96. Let er op dat je in de brief of mail je adresgegevens achterlaat zodat we je een ontvangstbevestiging kunnen sturen. Dit is namelijk het bewijs van uitschrijving!

Villa '96 t.a.v. Secretaris
Zernikeplein 23
9747 AS Groningen

Hoe kan ik mij inschrijven voor activiteiten?
Inschrijven voor activiteiten kan door even langs te gaan bij de Villa-kamer (A2.12) of door je aan te melden op de website zodat je je online kunt inschrijven! Mocht je vragen hebben over de activiteit dan kan je een email sturen naar; secretaris@villa96.nl, als je wilt weten hoe je je aan moet melden kun je even verderop in de FAQ kijken.

Het inloggen op de site lukt niet, hoe kan ik dit oplossen?
Zorg ervoor dat je wel je wachtwoord goed hebt ingevoerd, er wordt onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters. Mocht je je wachtwoord niet meer weten, klink dan op 'wachwoord vergeten' onder het aanmeld scherm. Mocht je je net hebben aangemeld, let er dan op dat het tot 24 uur lang kan duren voordat je aanmelding binnen is bij Villa'96 en je dus kunt gaan inloggen. Bij overige vragen over de site kan je contact opnemen met secretaris@villa96.nl

Mijn vraag staat hier niet tussen...
Mocht je een andere vraag hebben, neem dan gerust contact op met onze secretaris. Dit kan door een email te sturen naar secretaris@villa96.nl, je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Langskomen kan ook, wij zijn gevestigd in de Marie Kamphuisborg in kamer A2.12!

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

  1. Symposium 201424 April 2014 om 16:23
  2. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
  3. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
  4. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
  5. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05

Activiteiten