Vul hier uw gegevens in

Villa '96

In 1996 bedachten vier Onroerend Goed en Makelaardij studenten van de Hanzehogeschool van Groningen dat er meer was dan alleen boeken en docenten. Het bedrijfsleven moest al duidelijk aan de studenten verbonden worden. De brug moest worden geslagen door middel van een vereniging die de twee partijen samenbrengt. Villa '96 werd een feit!

Nu bijna 16 jaar later is, wat begon als een klein clubje, uitgegroeid tot de grootste HBO studievereniging van Nederland met meer dan 800 leden. Als voorwaarde wordt gesteld dat deze studenten Vastgoed & Makelaardij studeren. De afstudeerrichting Onroerend Goed en Makelaardij is inmiddels omgedoopt in een volwaardige geaccrediteerde vierjarige studie, de nummer 1 volgens Elsevier en het grootste deel studenten is lid van ons aller Villa '96.

Het lidmaatschap van Villa '96 is een leerzame, nuttige en gezellige aanvulling op je studie. Je komt door bedrijfsbezoeken in contact met je toekomstige werkveld, wat je misschien een stageplek oplevert. Je leert ook studiegenoten uit andere jaren kennen wat handig kan zijn voor eventuele tips, raad en adviezen betreft de studie. Verder kan je jezelf door het actief zijn binnen een studievereniging verder ontwikkelen. Op onder andere bestuurlijk en organisatorisch gebied. Het bestuur en de symposiumcommissie zijn hiervan voorbeelden. Verder wordt de Europese Architectuur de leden ook niet onthouden. Door middel van de jaarlijkse buitenlandse excursie kan er genoeg cultuur en architectonische hoogstandjes worden opgesnoven.

Naast de studiegerelateerde activiteiten is er natuurlijk ook de maandelijkse borrel. Eens per maand komen de (oud) Villa-leden bij elkaar om het wel en wee van de vereniging en andere zaken te bepraten. Kortom voor een gezellige en leerzame tijd naast je studie Vastgoed & Makelaardij is lidmaatschap van studievereniging Villa '96 een must!

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »