Vul hier uw gegevens in

VastgoedPro

Sponsor

VastgoedPro

VastgoedPRO is de enige beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals, zoals makelaars en taxateurs, in Nederland en heeft ruim 800 aangesloten leden. VastgoedPRO richt zich als beroepsvereniging vooral op het vakgebied van de makelaar en de taxateur en dus niet op de branche als geheel. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevoordeling en het faciliteren van de leden bij hun beroep als makelaar en/of taxateur. De leden bedienen klanten in de particuliere (woning)markt alsook op de zakelijke markt voor bedrijfsmatig- en agrarisch vastgoed.

Afhankelijk van de professie moeten de aangesloten leden gecertificeerd zijn door minimaal één van de certificeringsinstituten in Nederland (VastgoedCert of SCVM) dan wel gediplomeerd zijn. In alle gevallen moet men deelnemen aan een programma voor permanente educatie. Daarnaast is VastgoedPRO aangesloten bij de Geschillencommissie en zijn de leden verplicht om een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben.

Vrij ondernemerschap
Lidmaatschap bij VastgoedPRO betekent vooral veel ruimte voor vrij ondernemerschap. Binnen de vereniging wordt hier veel aandacht aan gegeven door middel van regionale- en landelijke bijeenkomsten voor kennisoverdracht en netwerken, het faciliteren van de leden bij hun bedrijfsvoering op het gebied van bijvoorbeeld juridische- en fiscale zaken en het bieden van inkoopvoordelen op een breed scala van producten en diensten. De leden worden in hun vakinhoudelijke activiteiten ondersteund door accountmanagers met ruime (eigen) ervaring als makelaar/taxateur.

Visie
Binnen de vastgoedbranche zijn meer beroepen dan alleen de makelaar en taxateurs. De vereniging is daarom ook actief bezig om aansluiting te vinden met meer professionals in de markt. Samenwerking en partnerships sluiten staan daarbij centraal. De beroepsvereniging wil haar leden ondersteunen in het uitoefenen van het vak in alle economische omstandigheden. Dit wil ze bereiken door voortdurend innovatie en marktontwikkeling te initiëren en faciliteren.

Historie
VastgoedPRO bestaat sinds 2009 en is ontstaan vanuit een fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging (LMV) en Register van Vastgoed Taxateurs (RVT). De vereniging is jong, daadkrachtig en ambitieus. Ondanks zijn relatief jonge bestaan kan VastgoedPRO bouwen op ruim 25 jaar ervaring vanuit de fusiepartners.

Interessante links
http://www.vastgoedpro.nl/
http://vastgoedpro.blogspot.com/
https://twitter.com/#!/vastgoedpro

Meer sponsors »

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »