Vul hier uw gegevens in

Troostwijk Taxaties

Sponsor

Troostwijk Taxaties

Taxaties
Troostwijk Taxaties is als onderdeel van de Troostwijk Groep één van de grootste taxatiebureaus in Nederland. Met een uniek profiel omdat taxaties de core business vormt. Daarbij vervult het bedrijf vanuit haar hoofdkantoor in Amsterdam ook een leidende rol in het internationale taxatienetwerk ArcaLaudis waardoor het behoort tot de mondiale top 3.

Met 80 locale taxateurs is een brede kennis en ervaring aanwezig en is tevens een landelijke dekking bereikt. Daarnaast putten wij uit de uitgebreide data van onze eigen groeiende researchafdeling, die centraal voor alle taxaties en opdrachtgevers beschikbaar is. “Uw raadgevende taxateur” daar gaat het steeds meer om in de huidige markt waar men op zoek is naar de juiste oplossing.
Ons cliëntenbestand is divers. Van oudsher heeft Troostwijk een sterke positie in de breedte van het Nederlandse bedrijfsleven. Sinds tien jaar is met name onze dienstverlening aan banken en grotere vastgoedeigenaren sterk gegroeid. Dit vertaalt zich in reguliere taxaties, maar vaak zijn wij ook een gewenste sparringpartner voor eigenaren die met het oog op hun eigen strategie de toekomstige waardeontwikkeling willen analyseren en op zoek zijn naar alle potenties om te kijken naar mogelijk toegevoegde waarde.
Research en Real Estate Consultancy
Zo kan onze Real Estate afdeling met hoogwaardige professionals in Consultancy en Research onze opdrachtgevers ondersteunen met analyses en begeleiding in het vinden van de juiste business oplossing.
 
Enkele producten die wij leveren zijn:
- Factsheets
- Marktrapporten
- Quick Scan
- Haalbaarheidstudies
- Beleggings- en investeringsanalyses
 
Met deze producten kan Troostwijk een toegevoegde waarde leveren aan uw doelstellingen. Onze opdrachtgevers bevinden zich verspreid door de vastgoedmarkt zoals beursgenoteerde bedrijven, projectontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers, corporaties en locale zorginstellingen, provinciale en landelijke overheden.
Onafhankelijk oordeel:
Bij ieder advies of waardering is het van belang dat de opdrachtgever er op kan rekenen dat er geen sprake is van beïnvloeding door oneigenlijke factoren. Troostwijk is in meerderheid “management owned” en dat garandeert mede dat haar medewerkers in staat zijn om onafhankelijk hun vakmatig oordeel te geven. Daarbij gelden uitsluitend de belangen van onze opdrachtgever.
 
Over Troostwijk Groep:
Naast taxaties van onroerende zaken worden ook taxaties van roerende zaken en immateriële activa uitgevoerd. Voor de verzekeringsindustrie verzorgt Troostwijk ook taxaties en contra-expertises.
 
Troostwijk uw ondernemende partner in business
Troostwijk taxaties B.V. 
Hereweg 95
9721 AA  Groningen
T (050) 527 03 45
 
e-mail:
taxaties@troostwijk.nl
www.troostwijk.nl

 

Meer sponsors »

Laatste nieuws

  1. Symposium 201424 April 2014 om 16:23
  2. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
  3. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
  4. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
  5. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05

Activiteiten