Vul hier uw gegevens in

DTZ Zadelhoff

Sponsor

DTZ Zadelhoff

DTZ Zadelhoff  is al ruim 40 jaar de naam in commercieel vastgoed. Uitblinker in advies. Perfectionist in uitvoering. DTZ Zadelhoff maakt deel uit van het netwerk van DTZ en UGL Services. Deze combinatie telt 27.000 vaste medewerkers en is wereldwijd actief met 225 vestigingen in 45 landen. In Nederland is DTZ Zadelhoff vertegenwoordigd met eigen kantoren in 12 grote steden.

De professionals van DTZ Zadelhoff gaan voor het beste resultaat. Grondig voorwerk is daarbij een voorwaarde. DTZ Zadelhoff beschikt over een in-huis researchteam en ruim 200 makelaars en adviseurs die continu marktbewegingen volgen en inzichtelijk maken. Onze vastgoedspecialisten kennen hun markten als geen ander. Dat leidt tot duidelijke adviezen en tot oplossingen. Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat DTZ Zadelhoff geen enkele kans onbenut laat.

DTZ Zadelhoff investeert in lange termijn relaties. We hechten veel waarde aan kwaliteit en continuïteit. DTZ Zadelhoff weet altijd wat er speelt in uw omgeving en wat het beste bij uw situatie past. Als u hoge eisen stelt, is de keuze helder.

Duidelijk. DTZ Zadelhoff

DTZ Zadelhoff is een v.o.f. waarin partners deelnemen via besloten vennootschappen en waarin de combinatie DTZ en UGL Services een minderheidsbelang heeft. UGL Services is een divisie van UGL Limited dat als UGL is geregistreerd aan de Australian Stock Exchange. Voor meer informatie zie www.dtz.nlen www.dtz-ugl.com.

Traineeship

Het traineeship van DTZ Zadelhoff is bestemd voor talentvolle starters en young professionals met een HBO of WO diploma en heeft als doel om hen een goede basis te geven waar vanuit zij zich verder kunnen ontwikkelen tot dé succesvolle vastgoedadviseur van de toekomst.

Als trainee ga je aan de slag binnen een vooraf bepaalde discipline. Dit kan op bijvoorbeeld de afdeling Agency, Valuation Advisory Services of Occupier Services zijn. In welke discipline je aan de slag gaat, wordt bepaald op basis van je studieachtergrond, opgedane werkervaring, motivatie, het sollicitatiegesprek en de interne mogelijkheden.

Je start direct in de praktijk en combineert zo werken en leren. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden word je begeleid door een mentor, een ervaren vastgoedadviseur. Ook als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling kun je terecht bij je mentor, samen ga je aan de slag met een Persoonlijk Ontwikkelplan.
Parallel aan je dagelijkse werkzaamheden loopt het opleidingsprogramma. Dit duurt in totaal ongeveer een jaar en neemt een à twee dagen per maand in beslag. Het opleidingsprogramma bevat zowel kennis- als vaardighedenmodules. Aan het eind van het jaar worden de opgedane kennis en vaardigheden getoetst met een praktijk- en theorie examen.

Afhankelijk van je eigen prestaties, drive en functioneren ontwikkel je je steeds meer tot een zelfstandig vastgoedadviseur. Ook na het traineeship blijf je bij ons volop in ontwikkeling en wordt er aandacht besteed aan diverse opleidingsmogelijkheden.

Geinteresseerd?

Wil je meer weten over DTZ Zadelhoff of het traineeship? Kijk dan op www.werkenbijdtz.nlen www.dtz.nl  of neem contact op met Human Resources via 020 5 711 416 of humanresources@dtz.nl

Meer sponsors »

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »