Vul hier uw gegevens in

Symposium 2012

Geplaatst op: 18 September 2012

Het symposium van studievereniging Villa '96 zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 3 oktober met als thema: 'De innovatieve vastgoedprofessional'. De dag zal daarom in het teken staan van het 'nieuwe vastgoed' en over de manier hoe de vastgoedwereld omgaat met de huidige markt. Zo zullen er verschillende aspecten van de vastgoedmarkt worden uitgelicht aan de hand van workshops en lezingen. Belangrijke speerpunten daarbij zijn social media, zorg vastgoed en de bancaire vastgoedwereld. De dag zal plaatsvinden in het Hampshire Plaza Groningen en zal worden afgesloten met een netwerkborrel. Het belooft een leuke en interessante dag te worden en wij hopen jullie daar te ontmoeten!

De Symposiumcommissie

Inschrijven is mogelijk via de website of via de inschrijflijst op de deur bij het Villa-kantoor (A2.12)!

 

Meer nieuws »

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »