Vul hier uw gegevens in

Symposiumcommissie

De symposiumcommissie 2013- 2014

Voorzitter: Esther Mulder
Vice voorzitter: Marlot van Dijken
Penningmeester: Desmond Zeijpveld
Algemeen lid: Michelle de Leeuw
Algemeen lid: Nico Jonk

 

Over de symposiumcommissie:

 

 

Esther Mulder - Voorzitter


Mijn naam is Esther Mulder, 21 jaar en vierdejaars student Vastgoed & Makelaardij. Vorig jaar heb ik al even mogen proeven wat het betekent om mee te werken aan het symposium. Dat is me goed bevallen, dus waarom dan niet nog een jaartje? Hoewel het hard werken zal worden, ben ik er van overtuigd dat we ook dit jaar een geweldig symposium neer gaan zetten. Maar met zo’n enthousiaste commissie gaat dat vast helemaal goed komen. Heb je tips, tricks of vragen, laat het ons weten. En graag zien we je  op het Symposium van 2014! Marlot van Dijken - Vice voorzitter


Hoi! Mijn naam is Marlot van Dijken en ik ben 21 jaar! Ik ben vierdejaars studente V&M en ik woon in Groningen. Naast studeren doe ik graag leuke dingen met vrienden, ben ik gek op reizen,  sport ik af en toe of fotografeer ik! Gelukkig is er nog genoeg tijd over om me dit jaar in te zetten als vicevoorzitter voor de symposiumcommissie. Ik heb veel zin in het jaar en ben dan ook van plan om een geweldig symposium neer te zetten en een leuk jaar te hebben met zijn allen! Ik hoop jullie te zien op het symposium!


Desmond Zeijpveld - Penningmeester

Hallo, mijn naam is Desmond Zeijpveld, ik ben 24 jaar oud en kom uit de omgeving van Utrecht. Op dit moment ben ik derdejaars student. Na een jaar secretaris van de Buitenlandse Activiteiten Commissie te zijn geweest, ga ik mij dit jaar inzetten als penningmeester voor de Symposiumcommissie. In mijn functie als penningmeester zie ik veel uitdagingen en leerzame momenten. Verder zijn mijn hobby’s: reizen, wintersport, duiken en gezelligheid met vrienden. De wintersport naar Saint François de Longchamp en de reis naar Kopenhagen zijn de twee hoogtepunten van mijn jaar bij de BACO en het aankomende symposium gaat zeker weten het volgende hoogtepunt worden tijdens mijn commissiewerk. Tot op het Symposium 2014!


Michelle de Leeuw - Algemeen lid


Hallo allemaal! Ik ben Michelle de Leeuw, 19 jaar en geboren in Rotterdam. Na 8 jaar in Rotterdam gewoond te hebben ben ik samen met mijn ouders naar het noorden verhuist. Na het behalen van mijn vmbo diploma ben ik naar het mbo gegaan en heb ik de opleiding interieuradviseur gevold en afgerond. Middels deze opleiding heb ik afgelopen zomer ( 2013 ) mijn eigen bedrijf in interieurstyling opgezet! Hier ben ik dan ook heel blij mee. De keuze voor V&M had ik al een hele tijd geleden gemaakt en heb me daarom dan ook direct aangemeld. Ik wil graag makelaardij en interieur gaan combineren als ik klaar ben met de opleiding. Wat nog wel even gaat duren ,ik ben namelijk eerstejaars student aan de opleiding.  Ik heb ervoor gekozen om meteen actief lid te worden van villa omdat ik het een mooie toevoeging vind aan mijn opleiding en zo kom je ook makkelijker in contact met mensen uit de branche. Ik heb voor de symposiumcommissie gekozen omdat het me een leuke uitdaging lijkt om zo’n groot evenement te organiseren. Ook kom je veel in contact met mensen uit het werkveld waardoor je dus een netwerk kan gaan opbouwen.  Ik ga voor het beste resultaat en hoop om samen met mijn mede commissieleden een leuke, informatieve en vooral gezellig dag voor jullie neer te zetten. Ik hoop jullie allemaal te zien op het symposium van 2014!


Nico Jonk - Algemeen lid


Hallo! Mijn naam is Nico Jonk, ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student. Ik kom oorspronkelijk uit Volendam en woon sinds het begin van de studie V&M in Groningen. Ik ben vorig jaar geen actief lid geweest van Villa ’96, maar ik heb dit jaar besloten dit wel te willen zijn! Dit omdat ik meer contacten wil maken, van de gezelligheid van een commissie wil genieten en (ook niet onbelangrijk) veel wil leren van deze nieuwe ervaring! Ik zal dit jaar de functie algemeen lid bekleden bij de Symposiumcommissie.

 
 

 

 

Wat houd de dag in:
Op het symposium zal een specifiek onderwerp worden neergezet waarover de dag zal gaan. Doormiddel van workshops die worden gehouden door bedrijven en professionele sprekers zal ieder die geïnteresseerd is in vastgoed een leerzame, informatieve en ook vooral leuke dag hebben. Interactiviteit zullen wij zoveel mogelijk stimuleren waardoor ook jouw opvattingen en meningen kunnen worden besproken en het niet saai wordt gedurende de dag.

Wij als commissie verzorgen dit symposium en zullen ons bezighouden met alles betreffende deze dag. Van sponsoren binnenhalen tot locatie regelen, maar ook het onderwerp wat misschien wel het belangrijkste is van de dag zal door ons worden onderzocht en zal nauwkeurig worden gekozen.
Samen zullen wij ons best doen om een goed symposium neer te zetten, waarbij uiteraard het vorige symposium een leidraad is.

E-mail:
symposium@villa96.nl

Adres:
Symposiumcommissie Villa '96
Zernikeplein 23 Kamer A2.12
9747 AS Groningen

 

 

Deze commissie is te bereiken via symposium@villa96.nl 

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »