Vul hier uw gegevens in

Marketingcommissie

De marketingcommissie 2013-2014

Mark Koster - Voorzitter
Marlinda van Dijk - Secretaris
Karen Berrelkamp - Penningmeester 
Steven Drenthe - Algemeen
Adriaan Sanders - Algemeen

Over de marketingcommissie:

 

 

 

Hallo allemaal, jullie zijn natuurlijk hartstikke benieuwd wat jullie allemaal kunnen verwachten van de marketingcommissie. Wij zijn een team met  5 participanten die dit jaar de verantwoording krijgen voor de marketing van Villa ’96. Concreet gezien houdt dit in: de vereniging met al haar activiteiten promoten, het bedenken van gadgets, het organiseren van een ludieke actie en het creëren van een passende kledinglijn in de betreffende seizoenen.

 

 

Om dit goed te kunnen organiseren is het van belang om een goed team te hebben, en dat hebben we! Ik stel aan jullie voor:
Marlinda van Dijk (secretaris), deze slimme en volwassen dame zorgt een realistische blik op vele onderwerpen. Haar expertise van vorige commissie jaren zijn erg belangrijk in onze commissie. Marlinda is een belangrijke aanwinst voor ons. Haar puntjes op de i-werkwijze siert haar en houdt ons scherp op verschillende aspecten van de commissie.
De knappe en vooral creatieve Karen Berrelkamp (penningmeester) zorgt voor de nodige interactie met het eerste jaar. Haar frisse blik op verschillende onderdelen zorgt voor de nodige ‘out of the box’ visie. Doormiddel van haar glinsterende ogen hopen wij dat zij goede deals met verschillende leveranciers kan binnen slepen. Naast Karen hebben we de elegante man, die met zijn golvende haren veel vrouwen doet watertanden. Een man met een doel!  Hij is To-The-Point en heeft een duidelijke mening over de gang van zaken. Ik heb het dan natuurlijk over Steven Drenthe. En last but, not least: de man die het woord marketing zelf heeft uitgevonden: Adriaan Sanders (aka Adriaantje). Deze zeer lange en nette man is de ware gentleman van onze commissie. Hij weet van de hoed en de rand hoe hij zich goed moet mengen in verschillende gesprekken geeft daarbij relevante input. Een ware marketeer.
 
Wij zijn een transparante groep dat dit jaar serieus met een knipoog te werk gaat.
“feedback is the breakfast of champions”, dus mochten er nog op- of aanmerkingen zijn of wellicht ideeën qua kleding etc. schroom niet! Alle gemailde onderwerpen zullen wij behandelen in de wekelijkse vergadering.
 
- Mark Koster (voorzitter Marketingcommissie)
 m.koster@st.hanze.nl
 


 
Mark Koster - Voorzitter
Mijn naam is Mark Koster (23 jaar). Vorig jaar penningmeester bij de marketingcommissie. Een leerervaring hoe het dit jaar anders kan. Met duidelijke afspraken en duidelijke structuur hoop ik dit jaar onduidelijkheden te vermijden. Ik ben zeer blij met de samenstelling van de marketingcommissie. Het is een zeer dynamische groep met verschillende karakters en verschillende visies. Jullie worden dit jaar verast door ons! Dat beloof ik.

 

Marlinda van Dijk - Secretaris

Ik ben Marlinda, 21 jaar en kom uit Nijkerk. Al een aantal jaar lid bij Villa'96 en nog steeds is het een leuke en gezellige bezigheid naast de studie. Vorig jaar heb ik de BICO gedaan en ook dit jaar wilde ik weer commissie doen. Dat is de Marketingcommissie geworden, het lijkt mij erg leuk om kledingstukken en gadgets te maken en te promoten. Natuurlijk vergeten de alle feestjes en activiteiten ook niet te promoten! Naast de opleiding werk ik bij Qoony en De Geboortewinkel. Dit is een webwinkelwarenhuis met een Experience Center in Nijkerk. 
Ik heb erg veel zin in dit jaar, we hebben (nu al!) een leuke commissie groep, aan gezelligheid en borrels zal het dus niet ontbreken!Karen berrelkamp - Penningmeester
Mijn naam is Karen Berrelkamp en ik ben 20 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Roden en woon ondertussen al anderhalf jaar in het mooie Groningen op kamers.
Ik heb afgelopen februari mijn studie ‘Interieur Stylist’ afgerond en heb  daarna van mei tot en met augustus gewerkt en vakantie gehouden op twee verschillende campings in het o zo mooie en zonnige Frankrijk. De keuze om V&M te gaan doen heb ik al lang geleden gemaakt en tot nu toe is het een goede keuze geweest. Op de opleiding 'Interieur Sylist' heb ik vaak posters en andere promotiematerialen moeten maken als opdracht. Door die kennis en omdat ik het leuk vind heb ik gekozen voor de marketing commissie. 

Steven Drenthe - Algemeen lid
Afgelopen jaar ben ik samen met mijn commissie verantwoordelijk geweest door de prachtige almanak van 2012/2013. Actief lid zijn bij Villa '96 is iets waarvan ik denk dat het voor mij op vele vlakken waardevol is. Zowel gezelligheid op de borrels als ervaring opdoen binnen commissies wilde ik wederom dit jaar niet missen.
Daarom dit jaar samen met 4 andere toffe Villa leden de marketing commissie.
Aan de posters, filmpjes, kledingstukken en gadgets zal het dit jaar niet liggen!

Adriaan Sanders - Algemeen lid
Mijn naam is Adriaan Sanders, ik ben woonachtig in Groningen (op kamers),  vorig jaar zat ik in de Bico (Binnenlandse commissie) dit beviel mij erg goed, maar toch wilde ik wat anders proberen dit jaar, mezelf op een andere manier profileren binnen Villa 96' en de marketing commissie leekt mij hierin een goede optie. 
 

 

 

 

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Masterclass Savills

  May07

  Op woensdag 7 mei komt onze hoofdsponsor Savills naar Groningen voor een Masterclass! De inloop voor de Masterclass is om 13.30 uur en we starten om…

   |  Lees meer »

 • Actieve ledenweekend

  May09

  Als bestuur zijn wij onze actieve leden ontzettend dankbaar voor hun hulp. Zonder jullie hulp is goed verenigingsjaar neerzetten onmogelijk. Omdat wij jullie inzet zo waarderen organiseren wij een actief ledenweekend voor alle actieve leden. Dit weekend vindt plaats van 9 tot en met 11 mei. Noteer dit weekend alvast in jullie agenda, zodat je hier bij kunt zijn!  |  Lees meer »