Vul hier uw gegevens in

Feestcommissie

De feestcommissie 2013-2014

 

Voorzitter: Evelien Borgdorff 
Secretaris: Joanne Boonstra
Penningmeester: Joeri van der Goot
Algemeen lid: Ellen Simons
Algemeen lid: Kees Bruins  

 

 

Over de feestcommissie:

 

Evelien Borgdorff – Voorzitter
Hallo! Ik ben Evelien, 20 jaar oud. Ik kom uit het prachtige dorp Monster, maar ik woon nu al een tijdje in Groningen. Vorig jaar ben ik geen actief lid geweest van Villa '96, maar daar wilde ik dit jaar verandering in brengen. Ik ben gek op feestjes en gezelligheid, daarom ben ik voorzitter geworden van de feestcommissie. Wij gaan ons best doen om er mooie feestjes van te maken. Tot dan!

Joanne Boonstra – Secretaris
Ik ben 
Joanne en ik ben 17 jaar. Ik woon in Gasteren, een klein dorpje vlakbij Assen. Ik dans heel erg veel. Ik volg minimaal 3 lessen per week en heb bijna elk weekend optredens. Ik doe vooral modern, ballet en jazz. Ik vind dit erg leuk om te doen en ik ben nog niet van plan om hier mee te stoppen!  Ik werk elk weekend ook nog een dag in de horeca, wat ik tot nu toe nog met plezier doe. Verder houd ik van heerlijk eten, winkelen, vakanties (vooral naar een warm land!) en van een feestje op z’n tijd! 

Joeri van der Goot – Penningmeester
Ik ben 
Joeri van der Goot(20 jaar), 1e jaars student Vastgoed en Makelaardij. Ik woon nog in Leeuwarden maar ben van plan om vanaf volgend jaar in Groningen te gaan wonen. Ik werk op dit moment bij UPC op de technische helpdesk. Ik hou van voetbal, lekker eten en natuurlijk van een feestje.

Ellen Simons – Algemeen lid
Hallo ik ben Ellen, 22 jaar en eerste jaars V&M. Ik woon in Gieten en ik werk bij twee verschillende bedrijven. Verder heb ik als hobby paardrijden en gezellige feestjes!

Ik heb erg veel zin om de feestcommissie tot een succes te maken.

 

Kees Bruins – Algemeen lid
Mijn naam is Kees Bruins, 19 jaar oud en momenteel woonachtig in Assen. Ik ben eerstejaars student en direct actief lid geworden. Waarom? Gewoon omdat het me super leuk lijkt. Begin volgend jaar hoop ik een woonruimte te hebben in Groningen. De keuze voor Vastgoed en Makelaardij was niet moeilijk. Mijn interesse ligt hier al geruime tijd. Dit werd tijdens mijn stage bij een makelaarskantoor in Beilen alleen maar meer bevestigd. Het was zelfs zo leuk dat ik er een baan aan over heb gehouden! Afgelopen winter heb ik een gebackpackt in Thailand. Komende zomer wil ik graag met een campertje door Europa trekken. Mijn vrienden omschrijven mij als een sociaal beest. Waar een feest is daar ben ik te vinden. De feestcommissie past hier natuurlijk super goed bij! Ik heb er super veel zin in om samen met de andere commissieleden komend jaar een aantal fantastische feesten te organiseren!

 

 

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »