Vul hier uw gegevens in

Buitenlandse activiteiten commissie

De binnenlandse activiteiten commissie 2013 - 2014

 

Voorzitter: Rosalien Dijkstra
Secretaris: Selma Vogel
Penningmeester: Lennart Volders
Algemeen lid: Peter van Dijk
Algemeen lid: Evelien Nieuwenhof
Algemeen lid: Florian Bloem

 

Even de commissie voorstellen:

Rosalien Dijkstra - Voorzitter
Even voorstellen. Mijn naam is Rosalien Dijkstra, tweedejaars studente aan onze mooie opleiding. Na 17 jaar in een dorpje in Friesland te hebben gewoond ben ik verhuisd naar Groningen. Momenteel mag ik mezelf de trotse huurder van een kamer aan één der Groninger grachten noemen. Naast trotse huurder zou ik mezelf graag willen omschrijven als een gezelligheidsmens en een grote dromer over toekomstige avonturen in het buitenland. Dat gezegd hebbende verklaard voor mij ook de keuze voor de BaCo; ik wil graag zien wat de wereld ons/mij te bieden heeft en vice versa. Wat is dan mooier dan samen met een groep studiegenoten op onderzoek naar cultuur, architectuur, historie en gezelligheid in een mooie stad? Steden waar ik persoonlijk graag nog een citytrip aan zou willen brengen zijn onder andere Salamanca, Sevilla, Glasglow, Malmö, Wenen en Ljubljana. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie steden, waarvan wij als commissie vanzelfsprekend de mooiste en gezelligste uit zullen kiezen voor de Buitenlandse reis. Naast de Buitenlandse meerdaagse zullen wij ook proberen een zo mooi mogelijke wintersport neer te zetten. En ook niet te vergeten; de  Binnenlandse meerdaagse in samenwerking met de collega's van de Binnenlandse Activiteitencommissie. 

 

Na vorig jaar actief te zijn geweest in de Feestcommissie, zal ik dit jaar de taak als voorzitter vervullen in de Buitenlandse Activiteitencommissie. Met een groep gezellige en bovenal gemotiveerde studiegenoten hoop ik dat wij jullie een prachtige Buitenlandse aan kunnen bieden. Mocht je een suggestie hebben voor een van de trips, schroom dan niet om mij of een van de andere leden van de BaCo aan te spreken op een van de borrels/feesten. Samen kunnen we er iets prachtigs van maken. Wij hebben er in ieder geval al zin in! 

 

Selma Vogel – Secretaris
Ik ben Selma Vogel 22 jaar. Ik ben opgegroeid in Leusden, naast Amersfoort. Ben begonnen op het VMBO-T in Amersfoort. Hierna mijn diploma gehaald aan het Nimeto in Utrecht voor middel manager vastgoed onderhoud. Na deze studie heb ik een tussen jaar genomen en ben ik 3 maanden op reis gegaan. Hier ben ik samen met een vriendin door Azië getrokken. Zo zijn we in Maleisië, Singapore, Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja geweest. Na deze reis leek het me een leuk idee om toegepaste psychologie in Antwerpen te gaan studeren. Antwerpen was heel leuk maar de studie niet. Zo ben ik als nog terecht gekomen bij mijn eerste keus vastgoed en makelaardij.  Ik hou erg van reizen en gezelligheid, daarom lijkt de baco mij de leukste commissie.

 

Lennart Volders – Penningmeester
Hallo! Mijn naam is Lennart Volders en ben 19 jaar oud. Tot mijn achttiende heb ik in het prachtige Bedum gewoond. Toen ik vorig jaar in Groningen ging studeren besloot ik hier ook te willen wonen. Voordat ik met V&M begon heb ik Havo gedaan op het Wesselgansfort college in Groningen.
Ik ben dit jaar voor het eerst actief lid binnen Villa. Met de BACO wil ik dit jaar graag een leuke skivakantie, binnenlandse meerdaagse en natuurlijk een buitenlandse reis organiseren. Een belangrijke reden voor het kiezen van de BACO is dat ik vorig jaar een top reis heb meegemaakt naar Kopenhagen met Villa. Zelf houd ik ook erg van reizen, afgelopen jaar ben ik naar Salou en Moskou geweest. Voorgaande jaren vond ik Amerika en Zuid-Korea echt heel bijzonder. Dit jaar gaan we als BACO ook proberen een onvergetelijke buitenlandse reis te maken!

 

Peter van Dijk – Algemeen lid
Ik ben Peter van Dijk en ik ben 21 jaar oud. In 1991 ben ik geboren in het Martiniziekenhuis in Groningen. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Vries, een klein dorpje in het noorden van Drenthe. Ik ging voor het eerst in Zuidlaren naar de middelbare school. Hier heb ik de onderbouw van VWO afgerond en mocht hierdoor naar Haren waar ik de rest van mijn VWO-diploma heb gehaald, met 1 jaar vertraging. Na het behalen van mijn VWO ben ik Sociale Geografie en Planologie gaan studeren aan de RUG in Groningen, deze moest ik treurig voortijdig verlaten door het niet behalen van het BSA. Hierna ben ik Technische Planologie gaan studeren aan dezelfde universiteit, deze heb ik voortijdig verlaten. Hierna ben ik naar de mooiste studie van Nederland gegaan: Vastgoed en Makelaardij. Ik ben lid geworden van Villa96 en ben gelukkig gekozen voor de mooiste commissie: BACO

Evelien Nieuwenhof – Algemeen lid
Mijn naam is  Evelien Nieuwenhof, geboren in Hoogeveen waar ik mijn hele leven gewoond heb tot vorig jaar. Ook ik kreeg te horen dat ik geslaagd was voor mijn HAVO diploma, wat ook een keer tijd werd. Gelijk op kamers gegaan en ga nu alweer het tweede jaar in van V&M. 
Het bevalt allemaal erg goed hier in het mooie Groningen. 

Al op jonge leefdtijd wilde ik meer zien dan alleen Hoogeveen en zo ben ik vaak weekenden weg geweest  door Nederland. Op wat oudere leeftijd waren de feestbestemmingen in europa aan de beurt. Na de feestvakanties vonden wij het wel eens tijd voor een culturele vakantie en besloten onze backpack te pakken en te gaan. Op deze manier ben ik met een vriendin 3,5 week gaan interrailen door Oost-Europa. Dit was erg bijzonder, vooral het ontmoeten van mensen en de culturele verschillen. Naast de zon overgoten vakanties, hou ik ook van wintersport. Dit heb ik een tweetal keer mogen doen! 

Dat ik van reizen hou is wel duidelijk.  Veel van Europa heb ik nu gezien maar er zijn nog veel meer mooie plekken die nog gezien moeten worden. Daarom lijkt het mij erg leuk om dit jaar een onvergetelijke buitenlandse reis neer te zetten samen met mijn mede commissie genoten. 

 

Florian Bloem – Algemeen lid

Hallo, ik ben Florian Bloem en op 2 april ben ik geen tiener meer. Ik ben geboren en getogen in Haren, een mooi en leuk dorp aan de zuidkust van Groningen die wereldwijd bekent staat om haar fantastische fuiven. Op dit moment woon in nog bij de ouwelui, maar volgend jaar komt daar waarschijnlijk verandering in. Ik ben namelijk van plan volgend jaar op kamers te zitten. Ik houd van gezelligheid, sport, vakanties, films, muziek en van auto’s .  Ik zal daarom vaak te zien zijn op de feesten en partijen van Villa ’96. Ik voetbal sinds jonge leeftijd bij vv Glimmen en doe dit nog steeds met plezier. Ik heb het geluk dat ik ook sinds jonge leeftijd ieder jaar op wintersport ga naar bijvoorbeeld Zwitserland of Oostenrijk. Ik vind snowboarden hartstikke leuk, ik hoop daarom dat veel mensen meegaan met de skireis. Ik vind niet alleen wintersport leuk, ook houd ik van zomervakantie.  Doordat ik van reizen houd en van gezelligheid, heb ik gekozen voor de BACO. Verder hoop ik samen met onze gezellige en gedreven commissie een onvergetelijk topjaar neer te zetten op het gebied van leuke uitjes en gezelligheid!

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »