Vul hier uw gegevens in

Binnenlandse activiteiten commissie

De binnenlandse activiteiten commissie 2013-2014


Voorzitter: Koen Brandenburg
Secretaris: Annick Schuiling
Penningmeester: Astrid de Ruiter
Algemeen lid: Jeffrey Wools
Algemeen lid: Romy Horst

Over de binnenlandse activiteiten commissie:

 

 

Koen Brandenburg - Voorzitter


Mijn naam is Koen Brandenburg, ik ben 23 jaar en dit jaar voorzitter van de binnenlandse activiteiten commissie. Ik ben tweedejaars student V&M en woon inmiddels alweer 3,5 jaar in Groningen. Van oorsprong kom ik uit Friesland en mijn ouderlijk huis staat nog steeds in Tjalleberd (Heerenveen). Ik ben nu voor het tweede jaar op rij actief lid bij Villa ’96, vorig jaar was ik actief als penningmeester van de feestcommissie en dit jaar lijkt het me leuk om te kijken hoe het voorzitterschap mij bevalt. Ik heb de BiCo gekozen omdat dit een hele hoop connecties met zich mee brengt die straks in het derde jaar weer goed van pas kunnen komen, bij het zoeken van een stage of dergelijke. Ik heb de voltallige commissie nu al een aantal keer ontmoet en we hebben een enthousiaste en gezellige groep. Kortom ik heb er dit jaar heel veel zin in met zijn allen hopen we het enthousiasme van de commissie ook over te brengen op de studenten die dit jaar mee gaan met alle activiteiten die wij willen organiseren.


Annick Schuiling - Secretaris


Mijn naam is Annick Schuiling, ik ben 21 jaar en woon sinds 2010 in Groningen. 
Voordat ik begon aan de opleiding V&M heb ik een opleiding aan de Fotoacademie gedaan en heb ik mijn diploma als Interieuradviseur behaald. In mijn vrije tijd ben ik nog vaak bij mijn familie te vinden om even het drukke stadsleven te ontvluchten. Verder ben ik veel bij vriendinnen en ga vaak naar techno feestjes. Ik heb me aangemeld voor een commissie omdat ik graag wat extra’s naast mijn studie wil doen en mijn netwerk vanaf het begin al wil opbouwen. Met mijn ervaring als receptioniste denk ik goed mijn werk als nieuwe secretaris van de BICO te kunnen doen, ik heb er in ieder geval erg veel zin in!


Astrid de Ruiter - Penningmeester


Mijn naam is Astrid de Ruiter, ik ben 19 jaar, Friezin en eerstejaars V&M studente. Dit jaar zal ik de rol vervullen als penningmeester in de BiCo. Waarom de BiCo? Mij leek het erg tof en leerzaam om actief lid te worden bij Villa '96. Het netwerk dat je opbouwt, de gezelligheid van een commissie en natuurlijk de vereniging zelf! De BiCo leek mij ideaal om als eerste-jaars te wennen aan de studievereniging. Je krijgt te maken met de studenten én de bedrijven waar je binnen de studie ook mee te maken krijgt! Kortom, één gezellige en nuttige boel


Romy Horst - Algemeen lid


Mijn naam is Romy Horst. Ik ben 20 jaar oud, en ben geboren en getogen in Aduard. Ik heb hiervoor mijn havo gehaald, op het Kamerlingh Onnes College. Ik vind de opleiding tot nu toe erg leuk, en ga elke dag met plezier naar school. Ik heb gekozen om bij een commissie te gaan omdat ik het leuk vind om me bezig te houden met de activiteiten die villa organiseert. Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik denk ook dat ik erg op mijn plek zit bij BICO, aangezien het een gezellige club is. Verder hou ik er van om leuke dingen doen met vrienden en om lekker te stappen.


Jeffrey Wools - Algemeen lid


Ik ben Jeffrey Wools, 21 jaar en geboren en getogen in Apeldoorn. Sinds dit schooljaar ben ik woonachtig in Groningen. Hiervoor heb ik mijn MBO Bouwkunde gehaald. Al snel kwam ik er achter dat het constructieve aspect van bouwkunde mij niet aansprak en ben ik tijdens de studie mij gaan oriënteren op een vervolg studie. Daar kwam V&M uit. Best of both worlds voor mijn gevoel. Ik heb er ook erg zin in en hoop binnen 4 jaar klaar te zijn.
Om iets toe te voegen aan mijn studie heb ik er voor gekozen actief lid te worden bij Villa. Hier is de BICO uit gekomen. We zijn met een super leuke groep mensen en het gaat vast een geslaagd jaar worden.

 

 

 

 

 

 

 

Deze commissie is te bereiken via binnenland@villa96.nl

 

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Thema feest

  Apr22

  Dinsdag 22 april is het weer zover.. Een Villa feest! Het thema is IK HOU VAN HOLLAND en het vindt plaats in Klein Amsterdam vanaf 22.00 uur…

   |  Lees meer »

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »