Vul hier uw gegevens in

Commissies Villa '96

Villa '96 organiseert het gehele studiejaar door leuke en interessante activiteiten voor haar leden. Feesten, bedrijfsbezoeken, wintersportreizen, lezingen, workshops; het is allemaal aanwezig bij Villa '96. Een commissie draagt zorgt voor een van deze activiteiten en bestaat uit ongeveer vijf commissieleden. Villa '96 kent de volgende commissies:

Binnenlandse activiteiten commissie
Bij deze commissie zorg jij ervoor dat de praktijkkant van de studie Vastgoed & Makelaardij een stukje dichterbij komt! Jij zorgt dat er elke maand mooie excursies op het programma staan. Hierbij kun je denken aan: een stadswandeling, een bezoek aan een groot vastgoedproject, een rondleiding in de Euroborg of een bezoek aan een Vastgoedveiling.

Buitenlandse activiteiten commissie
Als lid van deze commissie mag jij alle buitenlandse activiteiten organiseren. Afgelopen jaar zijn we op bezoek geweest in Brussel en Praag. Dit houdt in een dag of lang weekend weg naar een mooie stad in Europa waarbij we op bedrijfsbezoek gaan bij grote internationale vastgoedbedrijven. Daarnaast zorg jij ervoor dat de wintersport weer een groot succes wordt.

Feestcommissie
De naam zegt het al: Wil jij de mooiste feestjes organiseren dan is deze commissie echt iets voor jou! Het openingsfeest, eindfeest, themaborrels, zeilkamp, gala, etc. Aan jou de taak om hier wat moois van te maken!

Marketingcommissie
In de marketingcommissie zorg jij voor promotie van de vereniging en haar activiteiten. Jij zal je bezig houden met het promoten van de vereniging en haar activiteiten, de ledenwerving en het creëren van naamsbekendheid. In deze commissie mag je je uitleven op het ontwerpen van posters, het bedenken van gadgets en potentiële leden enthousiast maken.

Almanak & Redactie commissie
Ben jij goed in stukjes schrijven, wil je grote namen uit het bedrijfsleven interviewen, mooie fotopagina’s in elkaar zetten, etc.? Geef je dan op voor deze commissie! Jij bent verantwoordelijk voor de Villa nieuwsbrieven, ‘t Fundament en de jaarlijkse Almanak!

Symposiumcommissie
Deze commissie is de meest intensieve commissie van Villa '96. Zij organiseert jaarlijks het grootste en meest professionele evenement van de vereniging, HET symposium. Het symposium staat in het teken van een actueel onderwerp uit de vastgoedwereld. Er zijn prominente sprekers aanwezig, er is een deskundig discussiepanel, workshops die worden verzorgd door bekende namen uit het bedrijfsleven, een bedrijven(stage)markt en een afsluitende borrel.

Paparazzicommissie
Feestjes, bedrijfsbezoeken, buitenlandse reizen, etc. jij zorgt ervoor dat deze activiteiten worden vereeuwigt! Je krijgt een camera in bruikleen en mag zelf de foto's op de website zetten. Daarnaast ondersteun je de Almanak & Redactiecommissie met de nieuwste, sappigste roddels en foto's!

Ook actief lid worden?
Een commissie zorgt voor veel gezelligheid, terwijl je ondertussen samen iets aan het bereiken bent. Gezellig eten met je commissie en daarna vergaderen over de wekelijkse punten is niet alleen leuk en aardig, je leert ook meer mensen kennen, buiten je klas en buiten jouw jaargang. Alleen voor de gezelligheid is een commissie uiteraard al aan te raden, maar er zijn nog meer voordelen aan het plaats nemen in een commissie. Zo staat een commissiejaar erg goed op je CV, een bedrijf ziet namelijk dat jij meer kan dan alleen studeren zelf, en dat je nevenactiviteiten hebt, hiermee kan je jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt. Een ander voordeel is dat je continue bezig bent met teamwork en contacten opdoet buiten Villa '96, contacten waar je later nog meer aan kunt hebben, bijvoorbeeld voor een stageplek.

Kortom heb jij zin om je in te zetten voor Villa '96 en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging, veel nieuwe mensen en een grotere CV? Stuur dan een email naar intern@villa96.nl en je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!

Hoofdsponsor

Savills

Sponsor

Amsterdam School of Real Estate
Troostwijk Taxaties
Hanzehogeschool
Gedeeld Eigendom
RE/MAX
PropertyNL
VBO Makelaars
DTZ Zadelhoff
VastgoedPro
Bouwbedrijf Mulder
De Rus
Club van '96 - Bedrijven
Club van '96 - Personen

Laatste nieuws

 1. Ledenpasdeal: Tosti World11 April 2014 om 11:06
 2. Real Estate Career Day - 23 april11 April 2014 om 10:59
 3. Nieuwe ledenpasdeal31 March 2014 om 16:07
 4. Meld je aan en pitch je zelf!28 March 2014 om 10:05
 5. Pitchingtool workshop19 March 2014 om 17:40

Activiteiten

 • Real Estate Career Day

  Apr23

  Op woensdag 23 april vindt dit jaar weer de Real Estate Career Day plaats op de faculteit Bouwkunde, gelegen aan de Julianalaan 134 te Delft. Informatie over deze dag volgt snel of vraag via info@villa96.nl om meer informatie. |  Lees meer »

 • Masterclass Savills

  May07

  Op woensdag 7 mei komt onze hoofdsponsor Savills naar Groningen voor een Masterclass! De inloop voor de Masterclass is om 13.30 uur en we starten om…

   |  Lees meer »